“A DAY FROM NOW YOU WISH YOU STARTED TODAY”

Personal training

Wil jij lekker fitter worden, kracht opbouwen of juist afvallen? Misschien wel alle 3! Weet je niet waar je moet beginnen of wil je gewoon hulp van een expert? Dan kan ik jou helpen! 

HOE werkt het?

We starten met een gratis intake, hierin zullen we overleggen wat jouw doelen zijn en doen we een bewegingsanalyse. Vervolgens gaan wij in Amstelveen of Amsterdam Zuidoost lekker in de sportschool (geen abonnement nodig) of buiten aan de slag om aan jouw doelen te werken. Indien gewenst doen we elke 4 weken een meting om de progressie te meten.

 

Ondernemer? De kosten van de trainingen kunnen fiscaal aftrekbaar zijn.

MAKE IT HAPPEN!

PAKKETTEN EN OPTIES

1 PT sessie €75,- (60 minuten) 
11 PT sessies €750,- (1 gratis)
24 PT sessies €1500,- (4 gratis)

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

single

Train je het liefst lekker alleen, dan is personal training de beste optie voor jou. Helemaal gefocust op jouw doelstellingen gaan we aan de slag. Op naar een nóg betere jij!

buddy

Liever met iemand samen trainen? Dat kan! Voor een toeslag mag jij bij de personal training je beste sport buddy meenemen! Zo kun je samen aan jullie doelen werken.

group

Train jij liever in een groepje voor extra motivatie, lekker met vrienden of collega’s? Misschien is small group training wat voor jou! Zo word je samen op een leuke manier fit! Neem contact op voor de mogelijkheden

Customers'

Fit reviews

FRee pdf download

Mini food guide

In 6 stappen bewuster eten! In deze mini food guide vind jij alle tips om te starten met een bewustere leefstijl.

Ik houd je op de hoogte van alle ins en outs van IVK lifestyle.

Afmelden voor de emails kan op ieder moment