IRIS VAN KUIK

Personal trainer, voedingsdeskundige en online coach.

“Je hoeft niet oneindig veel cardio te doen of alleen sla te eten om af te vallen”​

HOE HET BEGON...

... als goed voornemen!

Je kent het wel: ik wilde wat kilo’s eraf. Het ging steeds iets beter, maar in het begin deed ik voornamelijk alleen cardio. Ik was bang dat ik te “gespierd” zou worden, te mannelijk, en dat cardio de enige manier was om mijn doel te bereiken. Spoiler alert: dit is HELEMAAL niet waar!

Ik begon met krachttraining en wat beter eten (dus niet elke pauze een pizza broodje en een chocoladereep). Langzaam aan werden de kilo’s minder en werd m’n kleding wat wijder. Ik werd sterker. En in plaats van dat ik mannelijk gespierd werd, kreeg ik juist meer vrouwelijke vormen (lees: grotere billen, slanke taille)!

“MEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN IS ONTZETTEND BELANGRIJK, ER WORDEN ZOVEEL NIEUWE DINGEN ONTDEKT WAAR JE ZOVEEL AAN KUNT HEBBEN. EDUCATION IS KEY.”

EDUCATION:

5+ jaar kennis

BSc Nutrition & Dietetics
FitVak 
CHIVO Functioneel Trainen
CHIVO Health Coach
& meer..

selective focus of row of dumbbells in gym
Functional training equipment and sport accessories. Close up shot of fitness trx straps. Active lifestyle, fitness and training concept

“Het liefst ben ik heel de dag bezig met sport, uitproberen van nieuwe oefeningen, sterker worden, (gezonde en minder gezonde) koekjes bakken, nieuwe producten proberen. Sport en voeding is mijn passie!”

Ik voel me zoveel beter dan voorheen en zit veel beter in m’n vel en ik vind dat iedereen zich zo zou moeten voelen. Soms is de stap maken naar een nieuwe levensstijl erg lastig, maar daar help ik heel graag bij, iedereen moet ergens beginnen! Het is mijn doel dat jij je beter gaat voelen, of je nou wil afvallen of gewoon fitter wil worden samen gaan we daarvoor.

FRee pdf download

Mini food guide

In 6 stappen bewuster eten! In deze mini food guide vind jij alle tips om te starten met een bewustere leefstijl.

Ik houd je op de hoogte van alle ins en outs van IVK lifestyle.

Afmelden voor de emails kan op ieder moment